BARAM.BE

Се што барате

Наша препорака

 
marketing


SCANDAL Bar & Dinner

Скандалозно e да не пробаш!

 
marketing


GOR ING

Продажба на заштитна облека и опрема при работа.

 
marketing


La Tobacco

Уплатете лото или изгребете грепка.

 
marketing


VM DIESEL

Вашето возило е за продавање, но немате време и трпение?

За нас

Замислете интернет страница каде што има се. Замислете во даден момент барате брзо и едноставно решение на проблем каде да одите или пак кај кого да одите и сето тоа да го има на една интернет страна. Уште од самиот старт на размислување како да пронајдете механичар, фризерски салон или пак приватна амбуланта избегнувајќи го традиционалното пребарување ние создадовме идеја се да биде на едно место. Интернет порталот е наменета да им служи на сите оние кои не знаат каде да се обратат, не знаат каде се наоѓаат местата кои им се потребни или едноставно сакаат да дознаат повеќе за фирмите во Република Македонија кои постојат и напредуваат на економски план. Преку нашите сервиси токму вие ќе пронајдите се што ви треба. Нудиме повеќе можности за рекламирање и маркетинг на вашата фирма. Потребна е ваша желба и останото оставете на нас. Ви благодариме за посетата и довербата која ни ја давате. Се надеваме дека ќе пронајдите тоа што барате на брз и едноставен начин.

Маркетинг пакети

Нудиме тоа што неможат останатите, ја споделуваме вашата порака и создаваме директна линија помеѓу вас и вашите клиенти. Одберете еден од нашите пакети, а ние ќе се погрижиме за останатото.

 • LETS START
 •  База на податоци
   Дизајн на флаер
   Маркетинг на социјални страни
   Рекламен банер
   Веб-сајт, домеин и хостинг
   Фотографирање на продажен салон
   Маркетинг промоција
   Прикажување во андроид апликација
 • побарајте понуда
 • Барам
 • STANDARD
 •  База на податоци
   Дизајн на флаер
   Маркетинг на социјални страни
   Рекламен банер
   Веб-сајт, домеин и хостинг
   Фотографирање на продажен салон
   Маркетинг промоција
   Прикажување во андроид апликација
 • побарајте понуда
 • Барам
 • PREMIUM
 •  База на податоци
   Дизајн на флаер
   Маркетинг на социјални страни
   Рекламен банер
   Веб-сајт, домеин и хостинг
   Фотографирање на продажен салон
   Маркетинг промоција
   Прикажување во андроид апликација
 • побарајте понуда
 • Барам
 • COMBO
 •  Комбиниран пакет по ваша желба
 • побарајте понуда
 • Барам

КОНТАКТ

 Phone: +389 (0)78 384 834
 Mon-Fri: 09h-16h
 E-Mail: contact@baram.be
 Web: www.baram.be

Не најдовте тоа што барате или сакате да побарате понуда за некој од пакетите?

Доколку не најдовте тоа што барате или сакате да побарате понуда за некој од пакетите, исполнете ја формата заедно со вашите податоци и нашиот тим ќе ве контактира најбрзо што може.